Goodnight

Och med det här säger jag godnatt!♥


clown

Har sett klart första säsongen och börja på andra,men tror ni inte att andra avsnittet handlar om CLOWNER?! jag haatar dom. Så va ska jag göra nu? hoppa över de avsnittet och se dom andra? nee.. nu måste jag vänta tills någon vill se den med mig:( Vad ska jag göra nudå.. Fast tror jag ska ha första säsongen av Jersey Shore,kanske ska se det? -Ja!

unbelievable..

Jag taggade typ skolan för att jag varit sjuk sen i torsdags ju,och sen när man ha klivit upp&fixat sig och ska fara till skolan märker man att man fortfarande är sjuk. jäävligt kul. fml. så nu sitter jag hemma,som jag gjort i en veckas tid snart. Börjar bli less på alla dessa sjukor. Men då kanske jag slipper vara sjuk senare?:D
Tror jag ska gå och äta sen he på ett avsnitt av supernatural och bara va, sen ser vi vad som händer.


Domino

Imorgon är det skola. Får se hur det går,är ju inte speciellt jätte taggad eftersom jag nyss varit sjuk&känner mig fortfarande hängig&trött. + Att jag måste gå till skolan för att nu är mamma sjuk... jaja nu ska jag sova godnatt!


kamaxelmutterbricka

blivit dåligt bloggande nu när jag varit sjuk,inga nya bilder eller så men har inte orkat,eller kunnat. Ikväll var jag faktiskt med Ida&Danne och såg supernatural. Som jag iiiinnttee sett på sen i torsdags... nää.. h3h3, men ah,va med dom iallfall. Ringde lilla Melinder och prata med han om allt möjligt. Nu ska jag hämta hostmedicinen,vill inte ha mer träningsverk i magen..  och sen soova! Godnatt!♥

I'd tap that!


hate it!

jag hatar att vara sjuk. det är typ det värsta som finns,nästan. Har inte kunna gå,då blir jag super yr och påväg att svimma. Kan bara sitta här i soffan och kolla på tv. woohoo! Ganska så less på det men that's life I guess.. Men jag börjar faktiskt må lite bättre,hoppas jag är frisk tills ikväll så jag får sova normalt!


SickSickSick

Idag blev en hemma dag. Kände mig jätte sjuk igår kväll och sen har jag sovit jätte dåligt så jag stannade hemma. Det har blivit lite bättre men fortfarande inte bra. Hatar att vara sjuk. Sitter och ser på Toddlers & Tiaras,ganska kul men ändå läskigt? typ 3 åringar som har smink,hårförlängning och är väärsta divorna,man blir typ rädd..


Right now!

Nu blir det supernatural och soova♥

Godnatt!


It's the eye of the tiger

Sitter just nu och knaprar på chilinötter&dricker cider♥ Fast bet mig nyss i kinden..fml.
Ska göra klart min läxa och sen ska jag vara med Idababe! Härlig kväll igår,såg Super Natural med Ida,Danne&Appe,haha snugga! hehe åkte skridskor idag på idrotten,kallt&jävligt men ändå kung! Och jag ramlade faktiskt bara två gånger!:} Nästa vecka har vi skidor tror jag.. inte säker men tror de va de iallafall..
hehe. Fick hem min jacka idag! Awesome,blir perfekt i backarna;)


Skoterkort!

Nä nu jävlar! Nu ha man boka in sig på skoterkurs me Amanda&Ida,så nu får ni hålla er innomhus kan jag lova! Kommer bli awesome;) Hehe,i alla fall (som jag lärde mig idag att man skriver) så ha jag nyss käkat och ska snart ta en dusch,sen blir det att va med Ida,Danne&Appesweet tror jag. Va ett tag sen man va med dom hehe=) jaja puss

freedom


känns som att alla bitar håller på att falla på plats. Mina vänner,allt,allt blir bara bättre och bättre faktiskt. Men vissa saker blir inte helt rätt. Men i slutet blir det ändå bra. Sitter atm och äter marabou och ska snart borsta tänderna och sen lägga mig och sova. Kändes riktigt skönt. Snabb update bara:) Godnatt!

New in,yes!

Ny slalom jacka beställd! Check!


Brunett

Drog hem till lilla Sofia idag,hon färgade mitt hår rosa! nä brunt såklart! Blev riktigt nöjd faktiskt,sen får vi se om det blir mörkare eller inte. Gör bara en snabb uppdatering så ni har något nytt att glo på;) hehe,nu ska jag sova och tagga skola imorgon! w00pw00p!

Browniiie!


Slow dancing in a burning room

Helgen har varit så grymt bra! Började med att jag,Ida,Lisa,sofia,tess och massa for till stan,träffa massa roligt folk osv.Mådde piss påvägen hem,men det blev bättre. Kom till hörne och träffa Jesper,Theo,Teddan&Tess,tror det var dom iallafall;d.. Vi drog på ug och tog de lugnt,härligt! Sen på lördan körde jag skoter! COOL YA0! Nämen de va roligt,ska ta skoterkortet snart hoppas ja.. Sen på kvällen visste jag inte va jag skulle göra,tills Jesper ringde och sa att jag skulle komma till ug för att det var ös där,dvs Jonathan! Löst awesome, Så va me massa där och stekte,sjöng singstar,haha skamligt.. Hel kung kväll,förutom att jag blev snömjölar två gånger. Eller snöbadade... Inte ok:( Haha men de va kung ändå. Nu ska jag ta en dusch och sen leta någon som kan färga mitt hår!


So

Sitter just nu i datasalen och steeker! Nämen forskar?! eller något. Berlinmuren skriver jag om. Och Kristian är så stört dryg! Bara så ni vet. 

Berlinmuren

9 november 1989 byggdes en mur genom Berlin för att skilja på Väst och Östberlin. Dom i Öst fick en bra utbildning och sedan flyttade dom till väst för att det var bättre ekonomi och bättre lön där. Landet skulle inte fungera om det fortsatte såhär så därför satte dom upp en mur. Alla som försökte rymma sköts av soldater som stod och vaktade efter hela muren. Muren var hela 43,7 kilometer lång.... osvosvosvosv!  hehehe  nu ska jag skriva lite mer och hitta mer!


Grattis!:) - Tackar,tack,tacktack,tackartackar,tnx tackar tack

Något less på att skriva dessa ord. Ser ju i syne och blir ju dum i huve av de!:o Tack,tackar,tackartackar,tacktack,tnx tack tackar tack:) Haha men tack ändå till alla söta som grattat mig!:D Idag är en härlig daag! Hehe.
Har nyss ätit en galet god middag! Mummah,min mamma kan laga mat kan jag lova!;)
ikväll kommer min lilla vickeponken hit iallafall,vet inte om han stannar eller inte men vi ser väl:)
Har fått en liten sten som det står "Njut av livet" på och en bukett,tackar! återigen! Sen har alla mina vänner varit på underbart snälla med mig hihihi!

Sidecut CHECK!


Robin strandman

jag vill börja med att säga att jag döpte detta inlägg efter en liten pojke vars röst tagit många med häpnad. jag vill fortsätta mitt inlägg med hanna...
Hanna är en tjej som jag trodde var 12 år gammal första gången jag såg henne, någon gång efter sommarlovet. Det tror jag fortfarande hon är. hon är min vän och hon må va liten, men hon har ett stort hjärta! Idag har hon vuxt och blivit 16 år ung, och med det vill jag säga Grattis och hoppas att du kommer ihåg min födelsedag också!♥
jaa jag har bara g i svenska så ni behöver inte fråga..
.
.

Gästblogg av Jonathan Melinder♥

ÄNTLIGEN FUCKING 16!

 

 

Grattis till Hannah Linnéa Walliin! 
Tacktack;*


Dödsolyckan på Sandbacka i rätten

 

Olycksplatsen  vid Sandbacka där två ungdomar omkom. Foto Tommy Engman.

 

En oktoberkväll 2009 miste två 17-åriga umeåungdomar livet i en bilolycka. Dryga två år efter olyckan hölls idag rättegången mot föraren till bilen.

Bland åhörarna fanns Leif Lundberg, boende på Sandbacka, som fortfarande är skakad över vad han fick se den där kvällen när han gick ut med hunden.

-- Jag var inte direkt vittne, men jag var ute med hunden den här kvällen, det var vid halv elva tiden och kom dit precis när ambulans och räddningspersonalen kom dit. Det var en av de mest fruktansvärda scener jag har upplevt tror jag.

-- Jag såg när räddningspersonal försökte få ut en av passagerarna och man märkte att det var redan för sent, säger Leif Lundberg.

I hög fart flyger bilen av vägen och det blir en kraftig kollision först mot en stor björk som sliter av bilens tak, sen en till björk som dras upp med rötterna. Bilen blir liggande, helt demolerad med det stora trädet under sig.

En sjuttonårig tjej och en sjuttonårig kille omkommer direkt. En passagerare överlever, men är skadad, och föraren själv blir svårt skadad och blir kvar på sjukhus i nästan fyra månader.

Enligt polisutredningen bör bilen ha färdats i åtminstone 140 kilometer i timmen och från dagens vittnesförhör ges ingen förklaring till varför föraren plötsligt gör såhär. Den överlevande passageraren säger i dagens förhör att färden var lugn fram till den plötsliga accelerationen, där på Sandbackavägen.

– Det är helt oklart, den enda som kan berätta om det här är den överlevande målsägaren och han har ingen förklaring till varför föraren kör på det här sättet. Och föraren själv minns ju inte, säger kammaråklagaren Andreas Bogseth.

Föraren säger i förhör att hela det året är borta, hela min barndom är borta, säger han. Han går fortfarande i rehabilitering för bland annat den hjärnskada han ådrog sig.

Det här och att kriminalvården säger i sitt utlåtande att det är osannolikt att han återfaller i brott kan innebära att straffet blir lindrigare.

– Om åtalet bifalls i alla delar och om det hade varit en vuxen person utan några särskilda skador på sig själv hade det handlat om ett ganska långt fängelsestraff i det här fallet. Men i det här fallet kommer det nog inte bli frågan om något långt fängelsestraff, det är frågan om det ens blir något fängelsestraff, säger kammaråklagare Andreas Bogseth som yrkar på villkorlig dom och böter för grov vårdslöshet i trafik samt grovt vållande till annans död och kroppsskada.

 

Du har förstört mitt liv.


You won't try to save me

Sitter just nu och lyssnar på musik&har nyss gjort en kladdkaka. Och nu är jag sjukt less,vill bara sovasovasova! Men det kändes jobbigt.. Måste skriva en önskelista.. Haha nämen jag fyller ju faktiskt år imorgon och har inte önskat mig något utom pengar,vet inte ens vad jag vill ha.. pengar,fjärris till kameran,nytt minneskort&UV-filter och ett capo,det är typ de,och kanske skoterkortet.. Men ja,vi ser väl om jag tar det eller ej.
Men nu ska jag nog ta och ladda ner en film,ta en dusch och äta kladdkaka!

 

 

Dagens kladdkaka blev ju helt mongo?! kolla ba på den? va skare likna?! ojoj..


Who says

 

Hoppas ni får en bra dag! 
Nu gör jag en snabb update iallafulla fall och säger

JAG FYLLER ÅR IMORGON!

grattis till mig! 16 bast ju!:D

höhöhö

Vill ha mina kläder!!.....


Blogtime!

Idag är en riktigt bloggdag känner jag! Hela fb blir ju bombad av länkar till allas bloggar så nu kände jag att jag också ville göra ett inlägg innan jag får min skönhetssömn;)
Har då bara tagit en lugn dag,inte så stressigt i skolan,första musik-passet vi har i år! (eller den här terminen..) Jag,Ida&Lisa ska spela en låt av John Mayer,Slow dancing in a burning room! Det kommer nog bli great!
Och juste.. det är den 16 idag, dvs att det är den 17 imorgon.. Så då kan jag säga "IMORGON FYLLER JAG ÅR!" till hela världen,det kommer bli awesome!;) Haha.. Får se om jag få träffa älsklingsviktor eller om jag får vänta tills helgen. Ska ha mitt party på lördag iallafall,så kom förbi vetttjjaa!;) Jag bjuder!

Ja tack!;)


Let it be

Kvällen igår var riktigt trevlig. Var på ug med mina fina vänner och spela biljar och sjöng singstar. Robin har en underbar röst som ingen klår. Faktiskt lät det rikigt bra! Måste ju få skryta om mitt lillamongo;) Hehe..

Ändå skön dag. Fick sova ut,de behövdes kan jag lova! Gick ner och fikade lite,tog en 40 minuters promenad med Amanda! Sen har jag bara slöat,suttit med ricinolja i håret och ansiktsmask ett tag nu och ska hoppa in i duschen! Godnatt folket!♥

Jag atm,känner mig riktigt snögg när jag inte ens kan röra mitt ansikte hahahhaha tycker det är ganska kul.
btw; en fjuttig bild jag vet men vet inte va som är feel!:(..

Bitch please


Comeback!

Brudarna gör comeback på i en rosa helikopter hos idjjaa!

Trololo

Helgen såg väl sådär ut,fredag söög! Va som tur med Jesper så det blev så sjukt mycket roligare fast vi hade så sjukt jävla tråkigt! Hahaha astma!♥ Vi har bästa humorn kan jag lova;) Sov hos mormor&morfar inatt,sen va jag med linnea ett tag idag,satt på bos&hos hampus. Sen fick jag panik springa till bussen,sprang tills jag inte kunde andas,skulle haft min astma medicin med mig... men iallafall,så prang jag där som en pajas med 2 feta väskor som inte gjorde situationen lättare för mig men ah.. mot resecentrum och vidare! nä.. men sen när jag kom dit,sista sekunden.. LÄMNAR BUSSEN STATIONEN OCH ÅKER IVÄG! Tror ni jag inte blir liite lack eller?! ååh.. Skulle få sitta och vänta på nästa buss som gick 4 timmar senare men det orkade jag verkligen inte så jag ringde efter mamma♥
hehehe. Nu är jag iallafall hemma,funderar på att fara till min vän Lisa och ta det lugnt,någon som inte lämnar mig i sticket helatiden iallafall. Jag är besviken,ok?! Ska bara slå en signal sen drar jag. Hejjs!

astma<3


Moonlight Shadow

Glöm dina bekymmer. Imorgon kommer nya.

Objektivet va inte så pjåkit ändå;)
Skulle aldrig få en så här bra bild med 18-55! Trust me,jag har försökt! Inget proff's pic men..
Imorgon blir det att fara till Nordmaling med Jeppiebooi&träffa onkeponken! Då tar jag med mig kameran så det kanske blir lite roligare bilder,vem vet? Ska försöka kirra de;) Godnatt!♥

Wake Me Up When September Ends

Bad day idag kan jag lova! Allt har gått fel,absolut inget har vela samarbeta med mig.. Gick till skolan,strömavbrott,ingen lektion,hungrig,forever alone,skjutsen missa mig,fick vänta ännu längre,hem,stökigt och tråkigt,brååkbrååkbrååk,dampdampdamp,ututut,tråk,hem,kallt,tråk,DAMP,dryyg,dryyg,ännu mer dryg,sen daamp och nu får jag damp. DRA ÅT FANDERS FÖR FAN

So what we get drunk, So what we smoke weed, We're just having fun

Sådärja! Torsdag avklarad också!  Fredag imorgon dvs HELG! sköönt! Men det är vinter.. kallt och jävligt.. Vill ha sommar! Men på sommaren står man där och säger "fatta hur skönt det skulle va med en stoor snöhög där,och bara hoppa runt i den!:D" Nu vill jag aldrig mer se snö.. Man kan ju inte göra något,förutom slalom och skoter.. Funderar på att ta skoter kortet men är inte säker.. Ska kolla med daddi om ja får eftersom jag fyller 16 om 6 dagar! Det är ju galet,börjar bli gammal.. Nä,skoja,hela liivet framför mig! :D 
Bild från i somras,tattarviken!

Never ends...

Tumblr_lwklmxsyht1r5f0jbo1_500_large375446_2726697701143_1668188122_2464378_1301325429_n_largeX_642f1802_large380828_2726697301133_1668188122_2464377_1734789369_n_large384417_2726696621116_1668188122_2464375_2142576581_n_largeTumblr_lxaht23nbi1r29t5yo1_500_largeTumblr_lx4zyfcsbx1r5f0jbo1_500_large399556_2726698301158_1668188122_2464379_78520161_n_largeTumblr_lvye8tpnbl1qgltz8o1_500_large408646_2726698741169_1668188122_2464380_88451775_n_largeTumblr_lxag6ipcdi1r29t5yo1_500_largeTumblr_lxae34kav71r29t5yo1_500_largeTumblr_lxagoptck71r29t5yo1_500_large408730_2941960785278_1148941151_3144332_158530904_n_large390569_155827597848766_100002645815582_259090_196181951_n_large_large114f0ee6d2890637dbcdc81cc4a94b95_large396737_330861106938110_100000426691280_1202234_229301501_n_large397992_330813223609565_100000426691280_1202020_1609290802_n_large384045_303678389665637_168095249890619_991940_827292381_n_largeC5c4975b15ac5f996a06438a4ad9f4c7_large377761_155827497848776_100002645815582_259086_858494331_n_large305340_223722467690814_218606374869090_647504_1984029018_n_largeTumblr_lu01zutdj21r29t5yo1_500_large_182766743_183078953_largeTumblr_ltg27ejauj1r5nuyxo1_500_largeTumblr_lxdms5bf361r52kfeo1_500_largeTumblr_ltyrodzhid1qbrf6zo5_500_largeTumblr_lxc02o8itt1r52kfeo1_500_largeTumblr_lxdn9utqcr1r52kfeo1_500_largeTumblr_ltkt9ugtid1r5nuyxo1_500_largeTumblr_ltkmhwvmwq1r5nuyxo1_500_largeTumblr_ltzigsy5eu1r5nuyxo1_500_largeTumblr_lu73crg1mp1r5nuyxo1_500_largeTumblr_lu78k2yik41r5nuyxo1_500_largeTumblr_lvylchuwpj1r5nuyxo1_500_largeTumblr_lwrt9gosfd1r5nuyxo1_500_largeTumblr_lut7m9s8u31r35y4no1_500_largeTumblr_lwsdw8umid1r29t5yo1_500_largeTumblr_lud3mpecqw1r29t5yo1_500_largeTumblr_lwseiy8s7b1r29t5yo1_500_largeTumblr_lwsb8wv8al1r29t5yo1_500_largeTumblr_lws8sjuzrv1r29t5yo1_500_largeTumblr_lvi0waemsc1r29t5yo1_500_large308250_222213317845192_128943437172181_653655_1928383557_n_largeTumblr_luzzrbam0v1r29t5yo1_500_largeTumblr_lws3ky3xbz1r5zh33o1_500_largeTumblr_lw07nojsbu1r29t5yo1_500_large1fk3u9_largeTumblr_lws004thvq1r5nuyxo1_500_large

Let it go. Gotta let it go

Med dessa fina piix on moii atm bah? haha  säger jag allafall godnatt!♥


Film

Andra dagen,lever fortfarande! Men faktiskt skönt att få träffa alla igen,klassen♥ Så underbart! Och snart helg igen,inte riktigt bestämt vad som kommer hända men det blir säkert något roligt! Nu ska jag se film&vänta på Ida. Sen ska vi se pojken i randig pyjamas,bra film,yesyes!

Bjussar på den!

skola

helluuuu,idag,första dagen i skolan! såå roligt alltså! fast ne.. fast det är ju sista terminen så det är nog ganska lagomt lugnt! Nationella snart typ,woho? kvällen spenderades med ajdaahbabe och vi såg marmaduke! så kung film! Nu ska jag ta fram kläder tills imorgon. Godnatt!♥


sammanfattning 2011

Januari
va mycket med Sandra
och ida!
Niclas hade fyllde 19♥
fotade mycket
Mars
vart kär i kattungar, speciellt mosses Signe!
april:

Köpte typ min första b&j!
hade våra utflykter
började gråta så fort jag tänkte på ida när hon va utomlands

Maj:
va utomlands för första gången i mitt liv!

köpte en fin moppe!
grillade med finaste
Juni
höga varv i 30!
Juli
moppen fixad å klar å allt!:D
konfade mig!
va i stugan
hade en äcklig spindel utanför mitt fönster typ 1000 år!
Augusti


myspys med brudsen
va i idas stuga!
Hörneforsdagen!
återträff!
va mycket i nord med linnéa och hampus och alla
va mycket med linnéa och hampus
skolfoto(y'
praoa i olofsfors,på herrgården(Y)

oktober
va mycke med ida&lisaNovember
va på Kapten Röd konsert!
va massa med bacon&appe&ajdaah!
ny telefon och fastnat i wordfued-.-'
va massor med sofia!
December!
va på the studio
va mycket i nordmaling
köpte min efter längtade västerbottens ring!
de kom snö!
va på timnuktu konstert!
lucia!
fick mina betyg!!!:D:D
julafton och fick mitt objektiv!
och sen blev jag ju med älskling också!
min underbara lillasötnos♥
6/12-11 ily♥
,
nu orkar jag inte lägga ut mer bilder! godnatt♥

Helgen!

Min helg ha varit galen och underbar. Nordmaling&träffat massor med nytt folk och hade det allmänt trevligt! For till Bjurholm me vickeponken. Awesome:) Har inte så jätte mycket att berätta just nu men helgen va bäst iallafall! Nu ska jag försöka fixa msn på datan och se scrubs!

Jonathan Melinder

Detta är min fina vän Jonathan. Han bor i Mullsjö. Han är min vän. Han är jätte rolig. Och han är en bra kvinna. Man menade jag. Han är väldigt lydig och kan fixa allt med silvertejp.  Han är inte som alla andra barn. Men jag tycker om han ändå. För han heter Melinder i efternamn. Och vi är kompisar. För han är min vän. Jag&Jonathan brukar knuffas. Och puffas. Och jag vinner alltid. Det är jätte roligt. För Jonathan är en jätte dålig förlorare. Och när han blir ledsen äter han glass. Det är därför han har så mycket glass hemma. För att jag alltid vinner över han. Nu saknar jag min vän. Nu ska jag prata mer med honom.

B.T.W: jag har sett Byggare bob och Kung fu panda 2 nyss.Idag, Byggare bob sög.....:( Men kung fu panda ÄÄÄGDE!omgasch! hihih

 


1 månad!

 

Jag&älskling hade 1 månads dag idag kom jag på,eller igår blir det!

Imorgon får jag iallafall träffa honom,hihi!

Jag älskar dig Viktor♥


The collector

Faktiskt en riktigt chill kväll med brud'sen! Började med att vi va hos Ida,for ut,Ug va stängt,drog till mig,bakade kladdkaka,såg the collector,URSCH!:( Drog ut,drog till Ida och hitta på massa roligt där!:) fest hos ida! ida bjuder! nä skoja.. Rikigt awesome kväll iallafall!=) Nu ska jag lägga mig och se en vettig film! Godnatt!♥För dig Jonathan Melinder

Svanprinsessan

 

Bilden talar för sig själv! Godnatt♥


Faivel

Ikväll har jag varit med Ida&vi har sett Faivel,löst kung;) Hahah nu ska jag ta hand om mig själv och min äckliga tumme som hatar och plågar mig:(.. Godnatt♥


KvällnClean,mmm ja

1429980_700b_large


ROTFL

Tumblr_lx9yt0y4yf1r7fx4jo1_500_large

261543_2277073810728_1365223623_2678539_6551754_n_large387041_252952564754578_249252108457957_629106_2112487586_n_large312274_312310825447439_125214154157108_1340408_1445913536_n_large

 


FML

Vill ni veta hur ont jag har? Går inte att beskriva med oord!;'( jag har seriöst skit ont i tummen,eller båtbenet som jag tror det är.. jag plågar mig själv just nu för eran skull så ni ska ha något att läsa,det gör sjukligt ont att skriva så jag slutar göra det nu. Eller ksn säga att jag ska va med Ida,sen träffa viktoor,sen ksk det blir nord ikv me vickeponken,vi ser väl,nu ska jag tycka synd om mig själv och gråta i min ensamhet.. hejdå.

inte jag just nu. men önskade,för där hade jag inte ont....


NEW YEAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hata bussar

Varit i stan med bästaajdaahbabé idag,införskaffat mig en ny bh och en rundare mage. asså en påse godis...

Va bara där ett tag,inte speciellt länge,ganska tört om jag får säga det själv. (historian om ybussen -->) Sen blev jag irriterad på bussen hem, först satt vi och vänta en timma på bussn,sen när den kom va de ju en ybuss och tänkte att den går nog inte igenom hörnefors,sen skulle vi fråga,om den ens stannade där,och det va aaslåång kö så de tog ett år. Sen fråga vi,de skulle den,mamma ringe mitt i allt så prata med henne,sen vare ngn ny gubbe som skulle lära sig kassan i bussen och satt där som ett tard och försökte trycka rätt så det tog 10000 år..  och sen när jag skulle betala kosta de 38 KRONOR! jag hade tagit fram pengar tidigare så jag inte skulle köpa upp dom och ha råd,då ska de såklart va mke dyrare,så då fick jag kolla igenom fickorna,och den andra gubben som hjälpte den nye va typ as sur och sa att jag skulle lägga på telefonen,och aijwrgowhgi fick damp,sen va ja sur hela vägen typ,sen stanna den såklart på E4;an så vi fick gå hela vägen hem, woho,eller till resecentrum sen hämta pappa oss där. jaja,jättte roligt att veta om våran bussresa jag vet,men nu har jag bloggat om något,sen ville jag bara att ni skulle veta att jag vart irriterad...

iallafullfall så ha jag affe och ida sett En natt på museet. yeye,kungllischh.

Och sen har jag ÄCKLIGT ont i min hand,det är kan inte använda den nästan,det gör jätte ont... :( buhu.. måste kanske fara och kolla upp det någon dag,har haft såhär jättee länge,men det kommer och går,men nu gör det extra ont. ursch.

Juste,sa jag att jag firade nyår med älsklingen,david,martin,simon å brur?  de gjorde jag iallafall,det vaa asm faktiskt. Riktigt härligt!:)

Nu orkar jag inte skriva nå mer för det gör faktiskt ont i min hand/båtbenet.. men jaja,godnatt alla fina läsare!

 

 

Lisababé&Viktorbabé


ingen blogg lust

nu har jag absolut ingen lust att blogga.. det snöar ute. jag har lega på soffan hela dagen typ. De jag har att säga just nu, bloggar sen,hejjs

hitta en fin bild på mina vÈner.

Nyår!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus